Програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

 

Програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

 

Програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

 

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

Както знаете, нашата мисия е да направим максимално достъпни водещите модни тенденции и нови технологии в обувната индустрия сред българските потребители, като Ви предложим качествени продукти с гарантиран произход на разумни цени.

Поради големия брой запитвания с огромна радост искаме да Ви съобщим, че нашата програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ е вече факт!

Създадохме тази програма, защото сме Ви изключително благодарни за това, че сме заедно вече толкова дълги години. Само и единствено благодарение на Вас ние съществуваме и затова решихме да се отблагодарим, като Ви дадем възможност да получавате допълнителни отстъпки към вече предложените най-добри цени. Всичко е съвсем просто - когато правите нови поръчки, участвате в кампании, пишете отзиви, промотирате или споделяте нашите продукти, ще печелите наградни точки, които ще се натрупват в профила Ви. Тези наградни точки могат да се обменят за допълнителни отстъпки, подаръчни ваучери или специално избрани продукти от нашия каталог. Колкото повече наградни точки имате, толкова по-големи отстъпки ще получите.

Ето и простите, но важни условия, с които ще може да станете наш ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ:

  • задължително трябва да регистрирате свой профил при нас. Регистрирай профил
  • винаги трябва да сте логнати в профила си и да минавате през Количката, когато правите нови поръчки. Влез в профила си
  • наградните точки се трупат в профила Ви и остават там до момента, в който решите да ги обмените за допълнителни отстъпки или други предимства.
  • срокът на валидност на наградните точки е неограничен при условие, че има някаква активност(добавяне или изваждане) по Вашия точков баланс поне веднъж в рамките на 12 месеца.
  • за нови поръчки наградните точки се добавят в профила Ви, след като поръчката премине в стауси "Изпратена" или "Приета от клиента".
*ObuvkiOnline.com си запазва правото да прави промени по горепосочените условия чрез промяна на информацията на тази страница.