Доставка и плащане


ДОСТАВКА

Нашите продукти се доставят в цялата страна чрез куриери на Еконт. Имате възможност за избор между два начина на доставка:

1. До офис на куриер

Цена на доставка за пратки до 1 кг. с включена такса наложен платеж - 6.49 лв.

Срок на доставка - 1 работен ден

Моля, попълнете името или адреса на офиса, в който желаете да получите поръчания продукт в полето 'Адрес ' или 'Допълнителен коментар'. 

2. До адрес на клиента

Цена на доставка за пратки до 1 кг. с включена такса наложен платеж - 8.29 лв.

Срок на доставка - 2-3 работни дни

Ние ще изберем за вас най-подходящия доставчик.


ПЛАЩАНЕ

Имате избор между два метода на плащане:

1. В брой при получаване (Наложен платеж)

Плащането се извършва в брой при получаване на пратката от куриера. Преди да платите имате възможност да се уверите, че продуктът, който сте получели съответства на поръчания.

2. Банков превод

Плащането се извършва по банков път чрез банков превод. Ако сте избрали този метод на плащане, след успешното завършване на поръчката на имейл ще получите информация за банковата сметка, по която да ни преведете сумата от поръчката. Веднага щом получим сумата по наша сметка ще Ви изпратим поръчния продукт. В случай, че желаете да върнете или замените продуката, имате 30 дни за това и ние ще Ви възстановим пълната му стойност според Общите ни условия за връщане и замяна. Транспортните разходи остават за Ваша сметка.

Всяка поръчка се изпраща с опция "Преглед и тест преди плащане", без значение на каква стойност е и от колко артикула се състои!