Доставка и плащане


ДОСТАВКА

 Еконт Спиди

Нашите продукти се доставят в цялата страна чрез куриери на Еконт и Спиди. Имате възможност за избор между два начина на доставка:

1. До офис на куриер

Цена на доставка за пратки до офис на Еконт:

  • до 1 кг. - 5.49 лв.
  • до 2 кг. - 6.09 лв.
  • до 5 кг. - 6.99 лв.

Срок на доставка - 1 работен ден

Моля, попълнете името или адреса на офиса, в който желаете да получите поръчания продукт в полето 'Адрес ' или 'Допълнителен коментар'. 

2. До адрес на клиента

Цена на доставка за пратки:

  • до 1 кг. - 7.49 лв.
  • до 2 кг. - 8.49 лв.
  • до 5 кг. - 12.49 лв.

Срок на доставка - 1-3 работни дни

Ние ще изберем за вас най-подходящия доставчик.


ПЛАЩАНЕ

Имате избор между следните методи на плащане:


1. В брой при получаване (Наложен платеж) - 2% такса

Наложен платеж

Плащането се извършва в брой при получаване на пратката от куриера. Преди да платите имате възможност да се уверите, че продуктът, който сте получели съответства на поръчания.


2. Банков превод - без допълнителна такса

Банков превод

Плащането се извършва по банков път чрез банков превод. Ако сте избрали този метод на плащане, след успешното завършване на поръчката на имейл ще получите информация за банковата сметка, по която да ни преведете сумата от поръчката. Веднага щом получим сумата по наша сметка ще Ви изпратим поръчния продукт. Ако плащането не бъде извършено до два работни дни, поръчката се отменя автоматично.

В случай, че желаете да върнете или замените продуката, имате 30 дни за това и ние ще Ви възстановим пълната му стойност според Общите ни условия за връщане и замяна. Транспортните разходи остават за Ваша сметка.


3. Онлайн плащане с карта - 2% такса

Visa   MasterCard   Google PayMyPOS

При избор на плащане с карта се отваря платежна страница на обслужващия ни оператор, където трябва да въведете данните на вашата карта. Ако картата Ви поддържа 3D Secure автентикация, ще бъдете пренасочени към сайта за 3D Secure верификация на банката издател. Имайте предвид, че може да е необходимо да предоставите допълнителна информация, ако за картата Ви са приложени най-новите изисквания на 3D Secure. Вашите картови данни няма да бъдат споделени с нас, а единствено с банковия оператор.

В случай, че желаете да върнете продуката, имате 30 дни за това и ние ще Ви възстановим пълната му стойност според Общите ни условия за връщане и замяна.


*Всяка поръчка се изпраща с опция "Преглед и тест", без значение на каква стойност е и от колко артикула се състои.

**При връщане на пратката след преглед и тест се заплащат куриерските услуги и в двете посоки.

***Ако желаете фактура, моля попълнете данните за фактура в полето 'Допълнителен коментар'. При фактура плащането трябва да бъде извършено по банков път чрез банков превод.